سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و خسته نباشی خدمت شما،سوال من در مورد بارداری شکمی است.تست بتا من مفی است من من نگران بارداری شکمی هستم.البته شکمم کاملا نرم است.اما بازم میترسم.چطور خیالم راحت شه
پاسخ : وقتی آزمایش بتا منفی است حامله نیستید.  [ 1390-11-24 12:56:10 ]
سوال : با سلام و وقت بخیر ...خانم دکتر ابعاد رحم که در سونوگرافی نشان میدهد همان طول رحم هست؟ و حداکثر طول آلت تناسلی که رحم میتواند در خود جای دهد چه قدر است؟ با تشکر از صبر و حوصلیتان
پاسخ : درسونوگرافی ابعاد رحم را ذکر میکنند که با واژن که آلت تناسلی درآن قرار میگیرد متفاوت است.  [ 1390-11-24 12:52:11 ]
سوال : سلام خانم دکتر عزیز و تشکر از اینکه وقت گرانبهای خود را برای پاسخگویی به سوالات ما قرار می دهید خانم دکتر با توجه به اینکه من ساکن بندرعباسم می شود لطف کنید و متخصص خوب که در امر نازایی در این استان باشد به من معرفی کنید من دچارنازایی ثانویه شدم
پاسخ : متائسفانه کسی را نمیشناسم.  [ 1390-11-24 12:48:21 ]
سوال : با سلام و تشکر در ادامه سوال قبلی من متوجه نشدم آیا ممکنه در زمان پریودی حاملگی صورت بگیره ؟حتی اگه دخول انجام نشه؟
پاسخ : خیر حاملگی در زمان پریود صورت نمیگیرد.  [ 1390-11-24 12:46:39 ]
سوال : باسلام.من 26 سالمه و 3ساله ازدواج کردم بخاطر تخمدان پلی کیستیک و تنبل عمل لاپاروسکوپی انجام دادم و 3 دوره قرص متفورمین و لتروزول و آمپول hcg مصرف کردم اما نتیجه نداد. در دوره آخر روز 13 قاعدگی سونو کردم که فولیکول غالب 22 میلی داشتم وروز 14 آمپول تزریق کردم.در ضمن شوهرم مشکل ندارد.سوالم اینه چرا من تابحال نتیجه نگرفتم درصورتیکه که تخمک گذاری دارم؟به نظر شما درمان بعدی چیه؟خیلی نگرانم لطفا زودتر جواب بدید ممونم
پاسخ : نگران نباشید وبه درمان ادامه دهید توجه داشته باشید که احتمال بارداری در هر سیکل ده تا پانزده درصد است.آی -یو -ای شاید کمک کننده تر باشد.  [ 1390-11-24 12:43:59 ]
سوال : با سلام. 29 سالمه یک ساله که ازدواج کردم تصمیم بارداری داشتم که رفتم پش دکتر همه آزمایشات قبل از بارداری را انجام دادم هیچ مشکلی نداشتم آزمایش پاپ اسمیر هم انجام دادم که دکترم گفت قارچ دارم و زخم دهانه رحم که یا مادرزادی هست یا هم بر اثر نزدیکی ایجاد شده واسم (کلوتریمازول ناژو) تجویز کردن می خواستم ببینم که آیا مشکلی برای بارداریم ایجاد می شه و چگونه باید درمان بشم از فریز استفاده کنم یا نه؟ با تشکر
پاسخ : اگر منظور پزشکتان اکتروپیون سرویکس یا همان دهانه رحم است مشکلی برای بارداریتان پیش نمیآید.  [ 1390-11-24 12:26:19 ]
سوال : با سلام من 26سالمه قد155 وزن 65 6ساله ازدواج كردم و4سقط به فاصله هاي حدود 1 سال داشتم كه عمر اولين جنين 3ماه وبعدي ها حدود 1تا2ماه كه تشخيص پزشكام داشتن فيبرم و چسبندگي بوده و الان حدود 1ساله عمل لاپراسكوپي انجام دادم بعد از دو ماه پيش دكتر جراحم رفتم وسنو گرفت كه گفت هيچ مشكلي نداري 2 ماه پيش سونو دادم كه چند تخمك كوچيك آزاد شده بود ولي حالا روز 13 عادت سونو دادم دكتر سونوگرافي گفت يك تخمك20 ميلي داخل تخمدان سمت چپ و يك كيست 30 ميلي نيز داخل همون تخمدانه ولي دكتر متخصصم ميگه اون كيست نيست تخمكه بنظر شما بايد چكار كنم بزارم باردارشم يا جلوگيري كنم .تورو خدا يه راهنمايي كامل كنيد ممنون ميشم
پاسخ : به پزشک متخصصتان اعتماد کنید ودرمان را ادامه دهید.  [ 1390-11-24 12:22:17 ]
سوال : من 20سالمه و پریود هام بعضی وقتها نامنظمه و سردرد شدیدی دارم که حتی چشام هم درد میگیره جواب آزمایش های ام ار ای و سونو گرافیم نرمال بود اما پرولاکتینم 91 بود که باید بین 1 تا 12 باشه و تستوسترونم هم 87 بود که نرمالش بین 10 تا 80 هست دکتر گفت مهم نیست و چند تا مسکن برام نوشت اما هنوز سرم درد میکنه چیکار کنم؟
پاسخ : درمواردی که پرولاکتین بالا همراه با سر درد وجود دارد بهتر است با ام -آر -آی مغز بررسی بیشتری شویدو تحت درمان با گابرگولین یا داستینگس قرار بگیرید.  [ 1390-11-24 12:18:01 ]
سوال : با سلام از شما می خواهم که نتیجه عکس مرا تفسیر کنید: درکلیشه کنترل لوله چپ باز و پرمابلیته لوله راست بکلی نقصان یافته است. تجمع دارو به این شکل loculation و عارضه درلوله راست fixed left convoluted tube با سابقه infertility بمدت طولانی نشانگر adhesion pelvic peritoneum و اطراف لوله چپ و توجه به آن توصیه می گررد.
پاسخ : یعنی ممکن است لوله راست بسته باشد وممکن است چسبندگی لگن داشته باشید و بهتر است با لاپاروسکوپی و هیستروسکوپی برسی و درمان شوید.  [ 1390-11-24 12:09:28 ]
سوال : سلام خانم دكتر،من ٢٣ ساله و ٧ ماهه كه ميخام حامله شم نشده،اين ماه شوهرم ازمايش اسبرم دادن همه جيز خوبه فقط حركت اسبرم ١٦ هستش كه نرمالش بايد ٢٩باشه دكتر كفت مشكلي نيست ودارويي تجويز نكردن،به نظر شما اين مساله تاثيري در ناباروري ندارد؟واقعا نياز به دارو نيست؟اكر دار د بيشنهاد شما جيست؟ممنون.
پاسخ : بهتر است آزمایش همسرتان تکرار شود.و اگر مجددا" مشکل داشت توسط یک متخصص ارولوژی بررسی شود.  [ 1390-11-24 12:02:30 ]
سوال : میخواستم بدانم مصرف قرصهای LD و یا HD برای آقایان چه مضراتی میتواند داشته یاشد. ظاهرا در برخی از دوره های بدنسازی این قرص ها را برای آقایان تجویز میکنند. در ضمن آیا مصرف این قرصها تاثیری بر روی کاهش ریزش موی آقایان دارد و یا خیر. با تشکر
پاسخ : باعث بزرگ شدن سینه ها وکاهش ریزش مو وناتوانی جنسی خواهد شد.که در مورد بزرگ شدن سینه ها برگشت ناپذیر است.ضمنا" عوارض مربوط به افزایش لخته شدن خون در عروق هم وجود دارد.  [ 1390-11-24 11:57:20 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید و عرض معذرت بخاطره سوالم میخاستم بدونم خود ارضایی موجب نازایی میشه؟من این مطلبوجایی خوندم ومیخام مطمئن شم راسته یا نه. ممنون از لطفتون
پاسخ : خیر.  [ 1390-11-24 11:48:12 ]
سوال : با سلام ایا رفتن به استخر در دوران بارداری ضرر دارد؟
پاسخ : آلوده نبودن استخر مهم است.فعالیت شدید نیز مناسب نیست.بهر حال در ماههای آخر از رفتن به استخر باید اجتناب شود.  [ 1390-11-24 11:41:02 ]
سوال : باسلام دختری هستم 24 ساله ومجرد. حدود سه سال است که موقع پریود 3یا4روز اول فقط لک بینی دارم وبعد از آن خونریزی طبیعی شروع میشود که با احتساب سه روز اول حدود 11الی 12 روز طول میکشد.در سونوگرافی همه چیز نرمال است وکیستی وجود ندارد با تجویز پزشک 6ماه از قرص سیپروترون کامپانداستفاده کردم که هیچ تاثیری نداشت به نظر شما علت چیست ؟آیا راه درمان وجود دارد؟(البته خیلی کم دچار کم کاری تیرویید هم هستم که بامصرف لووتیروکسین آزمایشاتم در حد نرمال است)
پاسخ : ممکن است به علت همان کمکاری تیروئید باشد.ازمایشات هورمونی وسونوگرافی را تکرار کنید.اگر مشکل اولیه خود تخمدان باشد مثلا" نارسائی فاز لوتئال, فقط با مصرف دارو در هر سیکل قابل درمان است.گاها" خودبه خود تخمدان کار طبیعی خود را از سر میگیرد.  [ 1390-11-24 11:36:38 ]
سوال : ایا راه دیگری به جز سونوگرافی برای اطلاع از سلامت جنین در هفته های 7و8 وجود دارد؟
پاسخ : فقط سونوگرافی می تواندسلامتی جنین را تایید کند آنهم فقط ازنظر زنده بودن آن.  [ 1390-11-14 23:21:04 ]
سوال : سلام خانم دکتر من 2 سال که ازدواج کردم حدود 10ماه پیش که ماههای اول حاملگیم بود از قسمت عقب نزدیکی داشتیم و حالا از این قسمت خونریزی دارم و در مدفوعم هم خون هست از طرفی تبخال تناسلی داشتم که گهگاهی دوباره مشاهده می کنم آیا لازمه که به دکتر مراجعه کنم و علت چیه آیا ممکنه درد کلیه و تکرر ادرارم هم مربوط به این موضوع باشه . با تشکر از شما
پاسخ : حتما" به پزشک مراجعه کنید.هر پس یا همان تبخال تناسلی میتواند موجب علائم ادراری شود.  [ 1390-11-14 23:15:05 ]
سوال : باسلام.من مدتی است که برای بارداری اقدام میکنم اما چند ماهی است که ترشحاتم تغییر کرده اند کمی بیشتر شده و پنیری مانند اما سوزش و خوارش ندارم چند ماه قبل پماد کلوتریمازول را به طور کامل استفاده کردم با فرض وجود بیماری قارچی اما مشکل برطرف نشد برای معاینه هم نتوانستم اسپکولوم را تحمل کنم و مقدور نشد .این ترشحات چیست؟ودیگر اینکه آیا بیماری قارچی باعث نازایی می شود؟مصرف این پمادها اگر فرد باردار شده باشد ضرر دارد؟
پاسخ : عفونت ناشی از قارچ کاندیدیا اگر شدید باشد میتواند از نفوذ اسپرم به سرویکس جلوگیری کند و باعث ناباروری شود.مصرف کلوتریمازول منعی در بارداری ندارد ولی مصرف لگن آب و سرکه ترجیح داده میشود.  [ 1390-11-14 23:08:21 ]
سوال : باسلام خدمت خانم دکتروخسته نباشید-1-میخواستم بدونم آبا ممکنه درزمان قاعدگی حاملگی اتفاق بیوفته؟2-روز20آذر ماهسونوگرافی سن جنین را7هفته و4روزاعلام کرده ممکنه حدوداتاریخ تشکیل نطفه رو بدونم؟3-من درروز4پریودی(3آبان ماه) نزدیکی داشتم البته دخول انجام نشدولی حس کردم حدودیک قطره آب داخل رفت آیا ممکنه حاملگیم مربوط به اون موقع باشه؟ا4- در روزهای 26تا 29مهرماه به صورت کامل نزدیکی داشتم وروز30مهرپریودشدم که برخلاف همیشه 3روز بیشترخون ریزی نداشتم آیا ممکنه پریودم کاذب بوده؟ممنون از جوابتون
پاسخ : سن واقعی جنین دو هفته کمتر ازسنی است که سونوگرافی گزارش میکند ویا پزشک به عنوان هفته حاملگی به طور قراردادی از شروع آخرین پریود محاسبه میکند.  [ 1390-11-14 22:59:13 ]
سوال : سلام.خسته نباشید. خانم دکتر حدود 4یا5 ساله که حجم پریدم خیلی کم شده.قبل از اینکه این مشکل به وجود بیاد ،پریدم 4الی 5 روز طول میکشید.ولی حدود 4 ساله که به دو روز کاهش پیدا کرده و اون هم در حد لکه بینی.آزمایش وسونوگرافی وعکس از رحم و... انجام دادم،همه چی نرمال بودواز نظر زنانگی هیچ مشکلی ندارم.از موقعی که این مشکل به وجود اومده ،تمام بدنم پر از جوش می زنه.حدود 4یا 5 ساله از قرص نورتریپتیلین 10 استفاده می کنم.آیا این قرص می تونه رو حجم پریدم اثر بزاره.البته جدیدا به جاش از قرص کلرودیاز پوکساید استفاده میکنم.به نظر شما این تغییرات می تونه مشکل منو حل کنه.یا پیشنهاد جنابعالی چیه.ممنونم از پاسخ شما.
پاسخ : آزمایشات هورمونی باید دیده شود تا بتوان به سوالتان پاسخ داد.آن داروها روی مقدار خونریزی پریود موثر نیستند.  [ 1390-11-14 22:48:12 ]
سوال : با سلام و خسته نباشي خدمت شما،ديروز يه سوال پرسيدم اما جواب نداديد.از ديروز هرلحظه ايميلمو چك كردم تا سايت رو تماشا كنم.تروخدا جواب بديد.امكان داره كسي باردار خارج رحم باشه اما جواب آزمايش خون و بي بي چك هردو تاش منفي باشه؟عدد آزمايش خون 0.6بود و بي بي چك هم منفي بود.تشكر از لطفتون خواهش مي كنم جواب بديد قول كه ديگه نپرسم
پاسخ : BHCG هشت روز بعد از لقاح مثبت میشود بنابراین کسی در طول دوهفته قبل از انجام ازمایش نزدیکی بدون جلوگیری نداشته با ازمایش منفی میتواندازعدم وجود هر نوع بارداری مطمئن باشد.  [ 1390-11-14 00:23:19 ]
سوال : سلام خانم دکتر.من رویا هستم 27 سالمه ازدواج کردمو یه دختر 6 ساله دارم.حدود 10 ساله که اطراف مقعد و واژنم خارشهای شدید دوره ای دارم پزشک بعد از معاینه به من گفتند که یه غده ترشح کننده که بالای مقعد هستش به صورت مادرزادی بازه و ترشحاتیو میده وباعث ایجاد عفونت میشه.و باید جراحی بشه.این درسته؟ یه سوال دیگه اینکه تو نزدیکی احساس خشکی زیادی در ناحیه سوراخ واژنم دارم وخیلی کم پیش میاد که ترشحاتم کافی باشه.کلا ترشحاتم غلیظه.دکتر به من پماد زایلوژل دادند آیا استفاده دایمی ازین پماد مشکلی نداره چون موقع نزدیکی این ژل وارد واژنم میشه.اگه میشه یه لغزنده کننده خوب بهم معرفی کنید.
پاسخ : ژل لوبریکانت هم میتوانید مصرف کنید.از نظر وجود غده یا بهتر بگویییم فیستول بهتر است توسط جراح عمومی یا کولو رکتال معاینه شوید.  [ 1390-11-13 22:58:25 ]
سوال : با سلام و ادب می خواستم در مورد مشکل همسرم از شما سوال بپرسم. همسرم حدود سیصد تا پرولاکتین از حد معمول بیشتر دارد. قرص داستینکس مصرف می کند که پایین می آید ولی بعد از تموم شدن قرص ها دوباره پرولاکتینش زیاد می شه و پریودش نامنظم هستش که با قرص مدروکسی پروژسترون پریود میشه. ما الان نامزد هستیم چه روش پیشگیری از بارداری برای ما مناسب است؟ آیا امکان نازایی وجود دارد؟ لازم به ذکر هستش که دکتری که همسر من مراجعه کرده گفته با کاندوم جلوگیری کنید ولی نامزد من از این روش میترسه و فکر می کنه که احتمال بارداری زیاد هستش و کاندوم هر لحظه ممکنه پاره بشه و یا ممکنه سوراخ باشه و میترسه تو نامزدی حامله بشه. لطفا ما را راهنمایی فرمایید.
پاسخ : افزایش پرولاکتین منعی برای مصرف قرصهای ضد بارداری نمیباشد. باپایین آوردن پرولاکتین با کمک داروهای در دسترس مسئله نازائی قابل درمان است.در مورد همسرتان شاید نیاز باشد دارو را به میزان پایین درطولانی مدت مصرف کند و اگر سردرد دارند با MRI بررسی شوند.  [ 1390-11-13 22:34:52 ]
سوال : آیا روشی برای تعیین جنسیت بچه که پسر باشد یا دختر قبل از بارداری هست ؟ و ایا بارداری دو قلو دخترو پسر امکان دارد و یا خطر دارد؟
پاسخ : فقط با انجام روش ivfمیتوان از پسر ویا دختر بودن جنین مطمئن شد.بارداری دو قلو با دو جنس نیز امکان پذیر است.  [ 1390-11-13 22:01:37 ]
سوال : سلام خانم دکتر، من 27 سالمه و 1 سال و نیمه که ازدواج کردم و تا الان به خاطر ترس من و درد زیاد موفق به نزدیکی نشدم. موضوع چند ماه اول ازدواج زیاد مهم نبود و فکر می کردم بالاخره حل می شه اما با گذشتن این همه مدت الان واقعا افسرده شده ام و احساس می کنم که مشکل من هستم. شوهرم هیچ اصراری نمی کنه و میگه هر وقت راحت بودی اما گذشت زمان من رو واقعا بهم ریخته. هر بار سعی می کنیم من درد شدید دارم و تنم شروع به لرزیدن می کنه. خواهش می کنم کمکم کنید و دارویی به من معرفی کنید که درد رو کم کنه. جراحی و برداشتن پرده می تونه مسئله رو حل کنه؟
پاسخ : باید معاینه شوید تا مشخص شود علت روحی ورفتاری است یا واقعا مشکلی دارید که با جراحی میتواند حل شود.  [ 1390-11-13 21:56:31 ]
سوال : سلام آیا زایمان طبیعی در افرادی که دچار گودی کمر هستند ضرر دارد یا اجازه زایمان طبیعی را دارند؟
پاسخ : مشکی ایجاد نمیکند ولی اگر کسی کمر درد دارد باید با پزشک ارتوپد یا جراحی اعصاب مشورت کند.  [ 1390-11-13 21:51:43 ]
  انتخاب صفحه



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
صفحه اصلي
برنامه هفتگی
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
نازایی و روشهای درمانی
زایمان بدون درد یا سزارین
لاپاروسکوپی
مقاله: فیبروئید(میوم)رحم
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences